By   December 27, 2012

Als ik me hou aan gram netto koolhydraten per dag, waarom kan ik dan niet. Voedingswaarde droge witte wijn per glas (1gram). Droge witte wijn bevat kcal, gram koolhydraten, gram vetten en gram eiwitten.

In een onderstaande tabel staan de hoeveelheden kcal, eiwitten, vetten, koolhydraten, . Bekijk het aantal koolhydraten in Rode wijn per 1ml. Nu las ik op een site dat er tussen de droge witte wijnen ook verschillen zit in het aantal koolhydraten. Hoeveel suiker zit er in verschillende alcoholische dranken?

Pils bevat gram koolhydraten per 2ml. Calorieën Verdeling: Koolhydraat (). Hoe zit dat nou met de koolhydraten wat witte wijn betreft? In de ene tabel staat koolhydraten voor droge witte wijn en in een andere tabel . Altijd heb ik rode wijn gedronken, nu ook maar een vriendin vertelde dat ik beter droge witte wijn kan nemen, omdat daar geen koolhydraten in .