By   November 19, 2013

Welk konijnen(ras) past het best bij uw situatie? Alle informatie over konijnenrassen vindt u op deze pagina. Echter wil ik het liefst een groot konijn.

Neem in ieder geval een jong konijn, en een voedster. Een jong konijn kun je rustig aan je kids laten wennen. Welk ras is het geschiktste voor kinderen – Algemene vragen.

Maar, welk konijn is geschikt voor kinderen?

Welk ras het beste is bij kinderen, weet ik niet zo snel. Angora, maar ik heb het liefst een hangoortje (ik heb er twee). Uw kind mag mee het konijn uitzoeken, maar bepaal zelf welk konijn het meest. Laat uw kind het liefst op de grond zitten het konijn kan zo zelf op schoot . Vaak heeft de keuze van het konijnenras te maken met de hoeveelheid ruimte die u tot beschikking heeft. Er zijn grote konijnenrassen, middelgrote rassen, . De konijnenrassen heb ik onderverdeeld in groepen.

De kleine, de middelgrote, de grote en de bijzondere haarstructuur konijnenrassen. Ik heb altijd een konijn gehad maar die was niet erg lief.

Nu wil ik voor ons zoontje een konijntje kopen ( liefst een koppel ) maar kan ik dan het . Ken jij de opvallendste konijnenrassen met speciale uiterlijke kenmerken? Maar het liefst ook niet zo’n agressief konijn die het helemaal niet leuk vind om.