By   May 28, 2012

Met het persoonlijke dieet schema van Sonja Bakker kun je – kilo per week afvallen! Makkelijker kan bijna niet: je volgt de weekmenu’s en je valt af. Dát is gezond afvallen met de Sonja Bakker methode.

Afvallen met Sonja, ga met heerlijke recepten en online weekmenu’s de strijd aan tegen je overgewicht. Persoonlijk contact; Weekmenu’s op maat; Verantwoord afvallen. Elke week ontvang je jouw nieuwe weekmenu op maat.

Ik heb een vraag over het Sonja Bakker menu, ik hoop dat iemand mij.

Ik zou die ontbijtkoek laten zitten, als je wilt afvallen en gezond wilt . Sonja Bakker – Gezondheidjan 2014Veel afvallen met Sonja Bakker! Lijf Lijnnov 2007Meer resultaten van forum. Mijn kijk op het Sonja Bakker dieet: voor- en nadelenIedereen heeft . De Sonja Bakker-methode is een bekende dieetvorm, die uitgaat van 3. De Sonja Bakker-methode is een bekende dieetvorm.

Het dieet gaat uit van hoofdmaaltijden met strikte menuvoorschriften en . In 20heeft Sonja Bakker haar derde Lidl boek met de titel “Bereik je ideale gewicht.

Toen ik hoorde dat Sonja Bakker in samenwerking met Lidl een nieuw boek over afvallen uitbracht stond ik er. Waarom is het Sonja Bakker dieet zo populair? In haar boeken beschrijft ze voornamelijk weekmenu’s voor of weken. Ik heb al een week geleeft volgens de regels van Sonja Bakker maar vandaag dus. Omdat als je zo snel afvalt je enkel en alleen vocht en spierweefsel verliest.

Maar in de grote lijnen hou ik me wel aan haar weekmenu’s.