By   April 19, 2013

Wat betekenen de e-nummers op de etiketten van je eten? Zoek bijvoorbeeld maar eens op wat er in kauwgom zit en je weet waarom je dat beter niet meer . Door uitgever Bouillon is het boekje Wat zit er in uw eten van Corinne Couget.

Print deze pagina van mijn blog uit en stop deze in je boekje. Will Jansen naar het een Frans gidsje van Corinne Couget. Schokkende feiten over de e-nummers in . Deze week is bekend geworden dat de Franse schrijfster Corinne Gouget al in de maand juni mogelijk zelfmoord heeft .

Maar omdat kinderen er zo gek op zijn, besteden we er geen aandacht. Vanaf morgen weet jij precies hoe het met je eten zit dankzij Wat zit er in uw eten? Regelmatig schrok hij zich dood bij de ontdekking dat er zoutzuur, chloor of aluminium in zijn – en ook uw – eten zit.

Wat je met je gezondheid doet, moet iedereen helemaal zelf weten. Ik laat mijn leven er niet door regelen, maar ik laat mijn leven er wel door verrijken. Maar er wordt inmiddels te gemakkelijk omgegaan met het manipuleren van onze.

Koop het boekje over E-nummers ‘Wat zit er in mijn eten’.