By   April 29, 2014

Want ik wil checken of er op mijn kamer zit, brrrrrrrr! Dus wat kan ik neerzetten zodat ik kan zien of er straks van gegeten is? Kan me voorstellen dat je geen muizen in huis wil maar ach, wat zijn.

Hoe muis weg te krijgenokt 2011Aaarrgghh! Maar ik werd kennelijk keihard uitgelachen door die muizen. Muizen bestrijden of knabbelend diertje in huis laten?

In de vallen plaats je iets wat muizen lekker vinden.

Overigens vinden niet alle katten het de moeite waard om in actie te. Wat betreft het gif is het zo dat de muizen niet meteen doodvallen als zeĀ . In de vrije natuur zijn muizen echte alleseters. Ze knagen op alles wat voorhanden is en laten een spoor van uitwerpselen achter. Maar waarom vinden die muizen dat zo lekker?

Zo nu en dan hebben we een muis, die heel brutaal door de keuken en kamer loopt. Op internet kun je heel wat soorten vinden. Wat doet piep, piep, piep en dan boem?

Muizen vinden pindakaas onweerstaanbaar lekker.