By   August 17, 2011

Hoeveel werk heb je eraan (schoonmaken, voeren)? Alfabetisch overzicht met gemiddelde prijzen en afbeeldingen van diverse soorten papegaaien van Nederlandse nakweek. Koop en Verkoop Parkieten en Papegaaien op Marktplaats.

Ik verkoop alles wat van mijn parkiet is overgebleven. Als je een papegaai wilt kopen dan wil je ook weten wat de kosten zijn die naast de aanschaf gaan spelen. De reden dat papegaaien duurder zijn dan andere vogelsoorten is vrij simpel.

Wat ik hier te zeggen heb, slaat overigens voor alle grote papegaaien, de een.

Wat kost een grijze roodstaartberichtenmei 2012hoi allemaalberichtenmaart 2012Kosten test? Ik vraag me af wat een papegaai zo ongeveer in de maand kost. Ik heb aga’s die kosten niet echt heel veel in onderhoud. Papegaai, papegaaienvoeding en papegaaienspeelgoed kopen bij Dieca. Het kopen van een papegaai doe je niet zomaar bij een kweker of handelaar.

KLIK HIER en ontdek wat voor jou de kosten zijn.