By   May 8, 2013

In gevallen kan cholesterol het risico op hart- en vaatziekten vergroten: als het cholesterolgehalte te hoog is en als de verhouding tussen de soorten . Wat moet ik doen om mijn cholesterol te verlagen? Welke dingen moet ik eten en laten staan voor een lager cholesterol?

Het is belangrijk dat je weet wat je eet als het om cholesterol gaat. Top voedingsmiddelen tegen hoge cholesterol. Ik zal je zeker niet precies gaan vertellen wat je moet gaan eten.

Chocolade: Chocolade is helemaal niet zo slecht als we denken. Heel veel mensen hebben een hoog cholesterol. Een verhoogd cholesterol is voor velen een medisch dilemma. Wat heeft een negatieve uitwerking op je cholesterol?

Voedselbronnen met veel cholesterol in één overzicht! Voedsel met teveel cholesterol eten kan blijvende schade berokkenen. Bijna iedereen is bang van vet voedsel want vet is slecht voor hart en . LDL wordt ‘slecht cholesterol’ genoemd en HDL ‘goed cholesterol’.

Cholesterol is een vetachtige stof die in ons lichaam voorkomt in. Ik wil gezond eten bij mijn hoge cholesterol.

Hypercholesterolemie, Hoog cholesterol. Toch staat LDL bij veel mensen –onterecht- bekend als ‘slecht’ cholesterol en HDL.