By   August 12, 2011

Pieker je over wat nu goede voeding is? Wat kan ik mijn micro varkentje het beste te eten geven? Kan ik mijn micro varkentje mak en zindelijk maken?

Kan mijn micro varkentje bij andere dieren lopen? Minivarkens zijn, in tegenstelling tot wat veel fokkers zeggen, veel moeilijker te houden dan. Denk er daarom heel goed over na, of (mini)varkens de juiste huisdieren voor u zijn.

Verder wat eten ze allemaal en hoeveel? De een waarschuwt wat meer dan de ander dat een varken geen hond of kat is, maar de. Is het minivarken geschikt als huisdier?

Het basisvoer voor minivarkens bestaat uit een goed. De gemiddelde hoogte van een minivarken is maximaal cm met een lengte. Het eerste wat u zou moeten doen is een Gottinger Mini varken in levende lijve ontmoeten, breng. Hoe groot worden Gottinger Mini varkens?

Maar het zijn ook varkens, ze wroeten in de grond en hebben veel ruimte . Ik weet heel zeker dat hij mijn dochter zal grijpen en ook als ze wat eten in haar hand heeft dan vertrouw ik hem niet.

Hij is helemaal gek van eten en daar is hij . Ze kunnen dus haast nooit lekker wroeten of in de bagger rollen…. Varkens doen wat met je, ze lijken ook zo veel op ons.