By   April 6, 2016

Sonja bakker gedaan en ben ruim kilo kwijt! Ervaringen en dan het onderwerp ‘Meer dan kilo willen afvallen’. Sonja bakker juli 20- Lijf Lijnjuli 2015Sonja Bakker, iemand ervaringen?

Lijf Lijnmei 2014Sonja Bakker – Gezondheidjan 2014wie doet ook het Sonja Bakker dieet? Lijf Lijnokt 2012Meer resultaten van forum. Ik heb de uitzending nog niet gezien maar wil vast wel even kwijt dat ik ook haar dieet heb gevolgd en in weken tijd kilo ben kwijt geraakt . Hey hallo, Ik ben sinds anderhalve week bezig met het Sonja Bakker Dieet en ik moet zeggen het werkt echt!

Na het schrijven van haar eerste boek, zette Sonja Bakker een online-afslankprogramma op. Deze methode is door een zorgverzekeraar opgenomen in het . De voor- en nadelen van afvallen met Sonja Bakker op een rijtje. Sonja Bakker ziet haar methode niet als een . Je kunt zeggen wat je wil maar deze methode is effectief. Het heeft me tot twee keer toe geholpen om af te . Hoi Allemaal, Ik heb zaterdag het boek Bereik je ideale gewichtgekocht van Sonja bakker. Waarom is het Sonja Bakker dieet zo populair?

Ook bevat haar dieet veel van haar eigen ervaringen.