By   September 23, 2016

Een tijdje terug schreef ik een artikel over rijstwafels en hoe fijn ik deze vind als tussendoortje. Jullie kennen vast wel de Snack a Jacks, een . Snack a Jacks, de rijstwafel met een smaakje die in 20zijn intrede in de markt heeft gedaan.

Snack a Jacks zijn niet alleen rijstwafels, maar . Ik vroeg me af of je ook snack a jacks mag hebben. Word nu Premium-lid en profiteer van alle extra’s van het AfvallenMetNederland Dieet. Ik doe dus sonja bakker en daar staat dat je af een toe snack a jacks mag.

Het dieet wat ik deed is juist erg gezon het ligt alleen niet erg. Snack-a-jacks en veel andere producten zijn chemisch, nep, lege calorieën. Op dit moment verspreiden wij geen lijsten met producten van Snack a Jacks die . Vooral die van Snack a Jacks zijn duidelijk bedoeld als “lekkernij”. Bekijk het aantal koolhydraten in Snack a Jacks Cheese (Smiths) per 1gr. Maar Rijswafel is wel een goed idee Beetje smakeloos.

Zijn die chocolade rijstwafels dan wat? Bekijk de calorieën van Snack a Jacks Crispy Barbecue (Smiths) per 1gr. Best bekeken dieetartikellen op calorieshop.