By   December 31, 2012

Lees reviews over de opleiding Voeding en Diëtetiek en bekijk een overzicht van hogescholen waar de. Voeding en Diëtetiek – Reviews en Ervaringen. HBO Voeding en Dietetiek Compactfeb 2008Meer resultaten van forum.

Hallo dbb, Ben van plan met deze opleiding te starten als ik mijn mbo heb afgerond. Vroeg me af of iemand ervaring met deze opleiding . Ik wil deze volgend jaar misschien gaan doen, en ik zou graag wat ervaringen willen horen. Ervaring: Voeding Diëtetiek Opleiding kiezen en volgen. Ik wil een opleiding gaan volgen die gericht is op voeding in relatie met gezondheid. Heeft iemand ervaring met deze opleiding en kan die mij vertellen . Iemand hier die deze opleiding doet en mij er wat over wil vertellen?

Plaats je reactie, vraag of ervaring over: HBO Voeding. Om de opleiding voeding en diëtetiek te kunnen volgen, welke mbo opleiding sluit dan het beste aan.