By   June 6, 2014

Wat eet een gemiddelde gezonde vrouw? Ik deel het eetpatroon dat mij definitief van mijn eetbuien en . Vul je geslacht en leeftijd in en zie hoe je elke dag weer wat anders op tafel tovert.

En hoeveel je buiten de Schijf van Vijf kan . Gemiddeld heeft een vrouw zo’n 20kcal op een dag nodig, als je sport. Knappe vrouw die nog wéét wat normaal is. Durft er iemand met zekerheid te zeggen dat ze er een gewoon eetpatroon op nahoudt?

Heb je de ‘Eet maar normaal Challenge’ gemist? Ik denk dat je genoeg schema’s van een normaal eetpatroon kunt. Ik weet dat het erg veel uitmaakt of je een man of vrouw bent en of je sport . Niet meer opgewonden door mijn gewicht – Relatiesapril 2016Waarom eten vrouwen zo weinig? Lijf Lijnjuni 2010Dagmenu bij een ‘normaal’ dieet? Lijf Lijnmaart 2010Kan het zijn dat ik dik word wanneer ik normaal eet?

Wat is een goed dagelijks eetpatroon voor een vrouw van jaar. Het voedingsplan is gebaseerd op de Schijf van Vijf en de voedingsadviezen van het .