By   August 6, 2014

After a few days, it’s just a couple of clicks and you’re done! If you’re serious about fitness or weight loss or eating better, MFP is an excellent way to . Gratis online calorieënteller en dieetprogramma.

Val af door je calorieënconsumptie snel en gemakkelijk na te gaan. Ik wil jullie vandaag iets vertellen over een app die inmiddels alweer een hele tijd op mijn telefoon staat, namelijk My Fitness Pal. Afvallen met MyFitnessPal, de snelste en gebruiksvriendelijkste calorieënteller voor Android. Met de grootste voedseldatabase van alle Android calorieëntellers .

Ik ben eigenlijk tegen op calorieën bijhouden, dat beschreef ik al eens in deze blog over de weegschaal. Toch was ik met mijn gesport ook wel . Laat ik voorop stellen dat het gebruik van My Fitness Pal experimenteel was voor mij, en ik mijn macro’s heb gemeten op basis van wat ik . Dit is echt een geweldige app met een enorme database aan voedingsmiddelen, maar er zijn ook een aantal valkuilen. My fitness pal instellen, Fitness Meiden. Zoekend naar een app waarbij ik mezelf bewust kon maken van mijn lifestyle stuitte ik op deze app: my fitness pal.

De afgelopen weken heb ik mijn eetgedrag een beetje laten gaan en eerlijk gezegd voel ik me er niet goed bij.