By   May 30, 2012

Eerst maar eens jouw recepten gaan proberen, voordat ik zelf ga experimenteren. Door Marjolein Dubbers op november 2013. Mijn passie voor gezondheid en vitaliteit voor vrouwen 40+ leidde tot de oprichting van de Energieke Vrouwen Academie.

Marjolein Dubbers, oprichter van de Energieke Vrouwen Academie, schreef o. Het energieke vrouwen voedingskompas. De afgelopen twee maanden heb ik samen met Marjolein Dubbers van. De hoeveelheden in dit recept maken tortilla dus wil je er meer dan is het eenvoudig te vermenigvuldigen.

Toen Marjolein (58) een burn-out kreeg en ze zich vreselijk uitgeput voelde, ontdekte ze dat haar hormoonhuishouding in de war was. Mijn naam is Marjolein Dubbers en ik ben jaar. Ik ben vitaliteitscoach en als zodanig adviseer en coach ik mensen boven de veertig jaar bij hun streven naar . Interview met Marjolein Dubbers van EVA. Marjolein, hoe ben je ertoe gekomen om dit te doen?

Ontvang basisrecepten voor je Optimale Ontbijt en basisrecepten voor je Levende Lunch in. Van Marjolein Dubbers – De Energieke Vrouwen Academie.