By   June 26, 2013

Als ik me hou aan gram netto koolhydraten per dag, waarom kan ik dan niet. Bekijk het aantal koolhydraten in Rode wijn per 1ml. Nu las ik op een site dat er tussen de droge witte wijnen ook verschillen zit in het aantal koolhydraten.

Voedingswaarde droge witte wijn per glas (1gram). Droge witte wijn bevat kcal, gram koolhydraten, gram vetten en gram eiwitten. In een onderstaande tabel staan de hoeveelheden kcal, eiwitten, vetten, koolhydraten, . Hoeveel suiker zit er in verschillende alcoholische dranken?

Pils bevat gram koolhydraten per 2ml. Altijd heb ik rode wijn gedronken, nu ook maar een vriendin vertelde dat ik beter droge witte wijn kan nemen, omdat daar geen koolhydraten in . Hoe zit dat nou met de koolhydraten wat witte wijn betreft? In de ene tabel staat koolhydraten voor droge witte wijn en in een andere tabel . Wijn, bier en gin tonic is allemaal heerlijk, maar hoeveel calorieen zitten.

Calorieën Verdeling: Koolhydraat (). Bekijk Meer Witte Wijn Voedingswaarde Informatie .