By   December 27, 2011

De Golden Retriever werd bedacht door Lord Tweedmouth. Het gewicht varieert van de Golden Retriever van tot kg. Het ideale gewicht voor jouw Golden .

Ook al ben je niet van plan aan shows mee te doen met jouw Golden Retriever, toch is het belangrijk te streven naar het ideale gewicht en de . Volgens mij is het een goed gewicht hoor. Het Ideale gewicht van een Golden retriever teef zit tussen de – 32. Ik heb een vraag over het gewicht van mijn golden retriever.

Ik vroeg me af wat het ideale gewicht is voor een golden retriever teefje. We hebben momenteel een golden retriever puppy van . Er komen in Nederland bij honden veel gewichtsproblemen voor. Het is de gids voor fokkers die proberen een typische Golden te fokken.

Halverwege de standaar 5 cm, is volgens mij de ideale maat voor een reu. Als het lichaamsgewicht van uw huisdier minder dan boven het ideale. Ook is bij bijvoorbeeld de Golden Retriever en Labrador de ras standaard wat .