By   August 3, 2011

De tray bevat soorten amuses: kreeft met truffel, salade met stukjes. Breng vervolgens de kreeften in de pan, bij ons konden er steeds . Hoeveel vis heb ik nodig per persoon?

Voor kreeft en andere schelpdieren, met schaal, kunt u 5gram per persoon rekenen. Eenmaal, andermaal… kreeft voor het goeie doel. Het gaat goed met de Oosterscheldekreeft, heb ik mij laten vertellen. Als bewijs voor de aanwezigheid van .

Soepgroenten en bouillon: laurierblaadjes; tijm; look; selder; prei; wortels; ajuinen; peper en zout. Koop flinke kreeften van kg per stuk, zodat de schalen groot genoeg zijn om te. Ik wil graag kreeft als hoofdgerecht serveren. Voor twee personen heb je als hoofdschotel toch minstens een kreeft van 6gram nodig.

Op hoeveel vis moet ik rekenen per persoon? Reken per persoon voor een hoofdgerecht op ongeveer 1gram gefileerde vis, 2gram vismoten, 2gram . Hoeveel vlees moet er voorzien worden per persoon? Een gemiddelde kreeft voor een hoofdgerecht weegt 8gram.