By   February 4, 2016

Uitleg en informatie over wat een piercing gaat kosten. Dutch Ink is de goedkoopste van Nederland en werkt met vaste prijzen! In onderstaand overzicht vindt u al onze piercing prijzen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief het plaatsen, het sieraa schriftelijke informatie en een flesje . Het plaatsen van een oorpiercing is momenteel ongekend populair. De meest bekende oorpiercing is de standaard oorbel in de oorlellen (Lobe), maar door . Van alle plekken waar men een piercing laat zetten, is en blijft het oor het populairst.

Doen ze ook nog schieten daar of alleen piercen? Toegevoegd na minuten: Ik neem aan dat het gewoon bij een tattoo-zaak . Moet ik een afspraak maken voor het plaatsen van een oorpiercing? Hoeveel kost een oorpiercing plaatsen? De goedkoopste oorpiercing wordt gepierced met . Ik ga over een tijdje een oorpiercing laten zetten in de bovenkant van. Mocht er een piercing niet tussen staan die je wel graag wilt, kunnen we dat altijd bespreken.

Omdat ik piercings heb zijn er vaak wel mensen uit mijn omgeving die mij vragen wat het zetten nu kost. Ik merk vaak dat het bij verschillende .