By   April 3, 2013

Als er geen vlees meer in zit, dan kun je dit heel lang bewaren. Alleen is het opwarmen niet zo’n goed idee en kun je beter de jus in kleine bakjes overzetten, . Als ik je vraag goed begrijp en denk dat je zo’n zakje bedoelt (Maggi of Knorr) dan zullen smaken verschillen want ik vind het er na één dag uitgedroogd en .

Ik heb echte jus van varkensstooflappen, hoe lang en waar kan ik deze bewaren? Mijn moeder en oma zetten het vroeger donker weg en . Ik gooi jus eigenlijk dezelfde dag nog weg, maak de volgende dag wel weer nieuwe. Geen idee dus hoelang je het kan bewaren maar zou het .

Met deze tip kan je gemakkelijk je jus bewaren in de vriezer en. Hoe zonde is dan om die heerlijke jus dan maar gewoon weg te gooien! Als je dan nog jus over hebt, kun je het in de koelkast bewaren tot de volgende. Draadjesvlees bewarenokt 2012Vleesjus bewarenmaart 2011Jus invriezen?

Hoi, ik maak vaak jus door het vlees in kokosolie te braden, als het vlees. Maar hoelang kan ik de afgekoelde jus bewaren in de koelkast? Misschien als je het goed terugkoelt dat je het dan wel kan bewaren.

Ik bewaar het zelf niet, maar mijn moeder deed de jus uit de pan altijd in een bakje in de koelkast. Veilig voedsel bewaren in de koelkast – Dokterdokter.

Als je enkele regels in acht neemt, kan je weinig gebeuren. Dat je voedsel als vlees, zuivel en veel soorten groenten in de koelkast of diepvries moet of kan bewaren is bekend.