By   August 1, 2011

De maag blijft dan langer vol, waardoor je niet meer kunt eten. In extreme gevallen van stress accepteert je . Als je geen honger hebt kan dit lichamelijke of fysieke oorzaken hebben.

Hallo, Ik zit een beetje met een probleem. Ik heb de laatste tijd geen zin meer in eten. Als ik eet smaakt het me ook wel, maar het liefste zou ik .

Geen zin in eten: psychologische oorzaken. Stress Wie geen trek in eten heeft, kan moeilijkheden ondervinden op lichamelijk of geestelijk vlak. Dan komt meteen misselijkheid op, en ik ga niet met tegenzin eten. Gelukkig heb ik geen last van dat ik helemaal slap word en bijna knockie . Wat kun je het beste eten als je totaal geen honger hebt? Ga niet gelijk extra vette dingen eten om aan te komen, maar als je zin hebt in chocolademelk met . De vraag is eigenlijk natuurlijk waarom heb je geen zin in eten.

Je kan bijvoorbeeld dingen als Goedenmorgen Vifit . Toch krijg ik dan geen hap door mn keel, omdat ik geen eetlust heb.

De laatste tijd heb ik helemaal geen zin meer om te eten. De rest van de dag eet ik niet omdat ik dan meestal misselijk word . Zwangerokt 201weken zwanger geen eetlust – Kinderenjuli 2010Nooit zin om eten te koken – Etennov 2009Eten, ergens veel zin in of juist niet nu je zwanger bent. Ik heb griep en geen zin in eten en drinken.