By   August 15, 2014

Ik heb laatste tijd al snel weer honger nadat ik heb gegeten en snel. Al die suikerspiegelwisselingen maken je moe dus eet wat minder . Voor al je zwangerschap’s ”kwaaltjes” Fictie of feit?

Psychejan 2014Wanneer denk je aan suikerziekte? Kinderenfeb 2012zwanger en continu honger – Kinderenmaart 2010Meer resultaten van forum. Een constant hongergevoel is heel vervelend.

In dit artikel geef ik je de redenen waarom jij constant honger hebt.

Verder heb ik altijd honger, ik eet een maaltij halfuur later zit mijn. Ik heb onlangs bloed laten trekken bij de dokter ivm dat ik altijd moe ben, . Als je iets tegen vermoeidheid wilt doen, is het belangrijk om te weten waarom je zo moe bent. Veertien oorzaken van vermoeidheid en de . Hongergevoel tussen de maaltijden door of ‘s nachts. Dat hongergevoel en duizeligheid ,over mijn hele lichaam trillen maakt mij zo onzeker en voel me constant zo ziek. Moe, honger, kou wat is er aan de hand?

Bijnier Uitputting, Ben jij ook altijd zo moe? Waarschijnlijk heb je een overbelaste bijnier of bijnieruitputting Herken je veel van de onderstaande symptomen?

Ik ben jaar en heb toen ik was en naar school ging ong. Al jaren ben ik moe en heb ik altijd honger en veel dorst. Eerst dacht ik dat het kwam doordat ik de druk van een kind , huishouden en alles .