By   December 26, 2012

Sportschool Basic-Fit dat is onbeperkt fitnessen met hoogwaardige fitnessapparatuur van TechnoGym in onze sportscholen. Kies uit Basic-Fit Easy, Smart of Flex. Vanaf welke leeftijd kan ik bij Basic-Fit zelfstandig inschrijven?

Ik was twee jaar geleden lid en toen was er een actie van geen inschrijfkosten en twee maanden gratis sporten als ik me niet vergis. Het flex-abonnement van Basic Fit kost inclusief groepslessen per maand € 298. Anders betaal je opnieuw ‘eenmalige’ inschrijfkosten. Hierbij wil ik een klacht melden over Basic Fit : Omdat ik op vakantie ging heb ik mij abonnement bij health city ladys overtoom opgezegt omdat .

Hierbij wil ik een klacht melden over Basic Fit : Er staat op de website korting op de inschrijfkosten, nu zou ik voor een abbo van 2per . De afgelopen maanden beoordeelde(n) consument(en) de klachtenafhandeling van Basic-Fit gemiddeld met een 8 . De contributie van Basic Fit waren 15. Basic Fit verhoogt daarmee de contributie incl administratie kosten met . Opzeggen Basic Fitberichtenjuli 2012Opzeggen Basic Fitberichtendec 2011Meer resultaten van radar. Maandelijks pakket Basic-Fit 1geen inschrijfgeld!