By   April 6, 2016

Bekijk nu welke abonnement het best bij jou past! Kies uit Basic-Fit Easy, Smart of Flex. Vanaf welke leeftijd kan ik bij Basic-Fit zelfstandig inschrijven?

Jouw Basic-Fit abonnement kun je delen met je hele huis: bijvoorbeeld met je partner, je moeder, je zus of je zoon. Het delen van het Basic-Fit abonnement . Bij Basic-Fit kun je nu zélf bepalen hoe jij je abonnement wilt hebben. Betaal je graag in keer voor het hele jaar, of doe je dat liever maandelijks?

Dien hier je klacht in en klachtenkompas vraagt om antwoord bij Basic-Fit. Beëindiging abonnement Basic-fit onduidelijke nota, klantenservice bied geen . Stel je Basic Fit opzegbrief meteen gratis op. Klik hier om Basic Fit online op te zeggen. Wanneer kan ik mijn abonnement bij Basic Fit opzeggen? Ik ben met spoed opzoek naar een basic fit abonnement die nog maanden mee kan laat me weten als je.

Aangeboden basic fit abonnement ter overname. Basic Fit verhoogt daarmee de contributie incl administratie kosten met. Toen ik afgelopen najaar een abonnement bij Basic Fit nam was ik .

Het flex-abonnement van Basic Fit kost inclusief groepslessen per maand € 298. Zonder groepslessen betaal je € per maand minder.