By   April 8, 2011

Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet meer weet of je in het verleden ergens pensioen hebt opgebouwd. Of dat je niet meer weet bij welke pensioenuitvoerder . Hoeveel AOW en pensioen heb ik opgebouwd?

Wat krijgen mijn nabestaanden als ik overlijd? Waar kan ik achterhalen of ik nog ergens een pensioen heb? Je kunt opzoeken of je ergens pensioen hebt opgebouwd en hoeveel.

Allereerst een opmerking over het feit of je echt pensioen hebt opgebouwd.

Wie weet onder welk pensioenfonds dit valt? Mogelijk kan De Nederlandsche Bank, het Verbond van Verzekeraars of de Vereniging van Bedrijfstakpensioenfondsen je vroegere werkgever in verband . De Stichting Pensioenregister is een initiatief van de gezamenlijke. Hebt u vragen aan de Stichting Pensioenregister, dan kunt u contact opnemen met de . Als u voor meerdere werkgevers heeft gewerkt,. Daarop staat welk bedrag u ieder jaar ontvangt als u met pensioen gaat.

U weet niet meer bij welk pensioenfonds uw vorige werkgever was. Weet niet of ik toen pensioen heb opgebouwd of bij welk pensioenfonds deze firma was .