By   December 13, 2013

Want ik wil checken of er op mijn kamer zit, brrrrrrrr! Dus wat kan ik neerzetten zodat ik kan zien of er straks van gegeten is? Het is belangrijk om te weten wat muizen eten, omdat u op deze manier de.

Maar ik werd kennelijk keihard uitgelachen door die muizen. Overigens vinden niet alle katten het de moeite waard om in actie te komen. Wat betreft het gif is het zo dat de muizen niet meteen doodvallen als.

Muizen bestrijden of knabbelend diertje in huis laten? In de vallen plaats je iets wat muizen lekker vinden. Ze eten wat er op dat moment en op die plaats voorhanden is. Muizen vinden de meeste soorten groente lekker. Vandaar toch maar wat drastischer aanpak: met gif.

Wat doet n vegetariër als hij muizen heeft? Ze knagen op alles wat voorhanden is en laten een spoor van uitwerpselen achter. Maar waarom vinden die muizen dat zo lekker?

Ik heb twee muisjes, muisje en pluisje, en ik vraag me af wat ze leuk vinden om te doen of te eten?

Ik geef ze wel eens yoghurtdrops en ze .