By   May 17, 2016

Hoe gebruik je een (elektrische) muizenval? Er is niet één product wat standaard het beste werkt. Kaas kan, maar de muis is pas echt dol op pindakaas.

Een muizenval kan het beste geplaatst worden langs een muur of wand. De beste plek om het gif (of muizenvallen) neer te zetten is in de looproute van de muizen, maar ik kan me. Dus wat kan ik neerzetten zodat ik kan zien of er straks van gegeten is?

Dus het gif zal zijn werk wel gaan doen.

Je zou een stukje chocolade kunnen proberen. Maar dan moet je er geen kaas in doen, want in tegenstelling tot wat het cliché wil, muizen. Hij kan net zo goed uitgehongerd zijn geweest.

Van de beste metalen muizenvallen die ik ooit had heb ik er nog ééntje, merk . Tot nu toe werkt een ouderwetse muizenval het beste bij ons. Wij doen ontbijtkoek in de muizenval. Kan me voorstellen dat je geen muizen in huis wil maar ach, wat zijn ze schattig. Muizengif – Thuisdec 2011Hoe muis weg te krijgen – Thuisokt 2011Help!

Overigmei 2007Meer resultaten van forum.

Muizen in huis bestrijden: hoe vang verjaag je huismuizen? Als je muizen in huis hebt, dan kun je dingen doen. Een klassieke muizenval is nog altijd de populairste methode om muizen te doden.