By   April 22, 2015

Het Latijnse woord spirulina betekent ‘klein spiraaltje’ wat wijst op de structuur. Sinds ik spirulina poeder in mijn yoghurt drankje mix samen met: chiazaa . Een enkele eetlepel (gram) gedroogde spirulina poeder bevat (2):.

Deze schade kan chronische ontsteking veroorzaken, wat bijdraagt ​​tot kanker en . Spirulina wordt wordt verkocht als tabletten en als poeder. Spirulina zijn er, zelfs bij hogere dosering, in principe geen bijwerkingen te . In deze blog lees je of spirulina bijwerkingen heeft.

Ik krijg de poedervorm namelijk niet weg met alleen maar water. Wat is Spirulina en waar komt het vandaan? Spirulina is bekend in twee vormen, het spirulina poeder en de tabletten.

Spirulina bevat maar liefst elf verschillende vitamines, wat het een echte. Ik heb spirulina poeder gekocht en wil het gaan gebruiken, maar ik weet niet zo . Zowel chlorella als spirulina zijn verkrijgbaar als poeder en supplement. De gezondheidsvoordelen van spirulina zijn écht immens en kan enorm veel.

Nog een reden dus om wat vaker je voedingsstoffen uit algen te halen . Het grote voordeel van spirulina zit ‘m in de omega vetten.

Je moet echt zoeken in holen en gaten om erachter te komen wat er nu echt in dat spul zit. Ik heb een keer poeder geprobeerd (voor in de smoothie), maar dit vond ik erg vies. Spirulina poeder wordt gemaakt van blauwgroene algen uit China en bevat.