By   December 23, 2015

Mijn nichtje van vier mocht pas kiezen wat ze wou eten voor het avond eten:. Maar als er groenten op het menu staan met gewone aardappelen kan het wel eens wat moeilijker worden. Wat kan helpen, is je kind te betrekken bij het eten.

Met leuke gerechten voor kinderen maak je het voor iedereen gezellig aan tafel. Even aan tafel bij het ontbijt, samen lunchen en avondeten zorgen voor . Ik ben heel benieuwd naar jullie kinderen hun favoriete recept, wat mij. Mijn kinderen eten dit vooral graag omdat ze het met hun handen .

Etenapril 2013Oppassen op ziek neefje, wat te eten geven. Kinderendec 2011wat is lekker met rijst? Etendec 2008Wat eet jij (graag) als je ziek bent? Etenfeb 2008Meer resultaten van forum.

Peuters en kinderen die niet (gezond) willen eten. Ik geef je handige tips om je kindje beter te laten eten. Kinderen hebben gewoon een heel erg eigen willetje en wat ze niet wil eten komt er . Dit zijn 30x kidsproof recepten waar mijn kinderen in ieder geval van smullen. Voor mij betekent kidsproof eten dan ook vooral dat het om eten gaat dat. Wil je je kinderen graag aan de vis krijgen maar lukt dit wellicht nog niet zo?

Jammer’ aangezien wij zelf ook nog wel wat wilden proeven. Hoe kan een voedingsschema eruit zien? Wat kun je doen in de lust-ik-niet-fase? Het Voedingscentrum heeft ook pagina’s voor kinderen van .