By   July 29, 2014

Er moeten wel voldoende prooidieren, schuilmogelijkheden en water zijn. Herten vinden de meeste tijgers het lekkerst. Maar ze jagen ook op buffels en zwijnen.

De Siberische tijger van deze tijger leven er nog zo’n 10van. Ik ga over van deze vier soorten wat vertellen. De tijger (Panthera tigris) is een zoogdier dat tot de familie der katachtigen. In 20werd de totale tijgerpopulatie geschat op zo’n 38dieren, wat voor het .

Dit rehabilitatiecentrum biedt ons een unieke kans om te observeren hoe tijgers zich voeden, wat ze het liefst eten en wat ze met hun voedsel . Het leefgebied van de tijger varieert van tropisch regenwou dichte naaldbossen, bamboewoud tot de Siberische. Het territorium van de tijger moet aan drie eisen voldoen. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen. Ik houd mijn werkstuk over tijgers, omdat ik het mooie, gevaarlijke, angstaanjagende.

Ik hoop dat u er ook wat van leert en veel plezier heeft in het lezen van mijn werkstuk! Vleeseter) Hij eet alleen maar vlees, wel meer dan kg per dag. Wat eten tijgers en hoe jagen tijgers?

Hij is de sterkste, grootste, bloeddorstigste, gevreesde en gevaarlijkste katachtige ter wereld.