By   September 26, 2012

Iedere vrouw kan last krijgen van de eierstokken of eileiders, waarbij er pijn wordt gevoeld. Waar zitten de eierstokken en eileiders? Vooral als ik opsta heb ik er flink last van, alsof er iets in de knel zit. Leek wel of iemand mij met een mes in mn eierstok zat te prikken. Omdat het precies op de plaats is waar mn eierstok zit.

Het wachtbankje ~ tussen ovulatie en menstruatie – Zwangerjuni 2013Cyste eierstok – Gezondheidjuli 2010Meer resultaten van forum. Re:mijn verhaal over eierstokkanker – Forum Olijfforum.

Ja daar zit je dan je hoort alleen maar eierstokkanker, allebei huilen de. Deze ontstaan wanneer een follikel (waar de eicel in rijpt) niet openbarst tijdens. Deze cysten ontstaan uit cellen die aan de buitenkant van de eierstok zitten. Een eierstok is ongeveer drie centimeter groot en zit vast aan enkele. Hierdoor komt de eicel in de eileider terecht, waar deze bevrucht kan worden door een . Door half opgekruld op de bank te zitten waren de steken goed op te.

De eicellen zitten in de eierstokken: daar heb je er twee van, net als van de eileider en de eitrechter: links en rechts. De pijn komt door de spanning in de eierstok vlak voor de eisprong. De bevalling is iets waar ik ontzettend tegenop zie.

Afgelopen vrijdag kreeg ik ineens steken aan mijn eierstok, en dat.