By   September 10, 2012

Een probleem met spieren en pezen wordt meestal gevoeld in de regio waar . Lees hier aan welke symptomen je een versleten heup kunt herkennen. Ik ben jaar en heb geen idee waar de pijn in m’n heupen. Hey hoi Mariska, Ik zit met precies hetzelfde heupprobleem, alleen is het nu zo . De heup zit met banden en spieren vast aan het bekken en de lage rug.

De pijn zit meestal rondom het botuitsteeksel bovenaan de. Waardoor het trochantiar pijnsyndroom wordt veroorzaakt, is niet precies bekend. De bolvormige kop van het dijbeen past precies in de heupkom van het bekken. Hoe ontstaat een slijmbeursontsteking van de heup en wat is het precies Dit en meer wordt uitgelegd.

Ik vraag me af waar die lichaamsdelen zich eigenlijk bevinden in ons lichaam. Ik weet het niet dus heeft er misschien iemand een a.