By   May 17, 2016

Ik wil graag de startmotor vervangen van mijn Opel Corsa C. Waar vind ik de bovenste bevestigingsbout van de startmotor? B Diesel kan hem zo 1niet vinden bvd christiaan.

Kan ik dit zelf maken en waar kan ik een startmotor kopen? Je startmotor zit meestal onderaanje motorblok in de vorm va’n cilinder. Koop Opel CORSA tegen kortingsprijzen online : uw aankopen van Startmotor CORSA worden bij Startmotor, de website voor automaterialen voor CORSA enĀ . Hello guys, Today i ame going to show.

Voorbeeld kosteninschatting startmotor vervangen Opel. Tegenwoordig zijn de Corsa en de Astra de grote successen van de Duitse autofabrikant. Voorraad overzicht van gebruikte, revisie en nieuwe Opel Combo Startmotoren.

Gebruikte Startmotor, Opel Combo Tour (Corsa C) 1. Zit uw Opel Combo Startmotor er niet bij?