By   October 10, 2013

Virtuele Assistent vacatures op Indeed. Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een virtuele assistent die de volgende zaken voor mij kan oppakken voor een variabel bedrag per . GEZOCHT: Georganiseerd virtueel assistent.

Ik zoek iemand die mij kan helpen met verschillende aspecten van mijn bedrijf. Plaats jouw ideeën over wat een virtuele assistent kan doen hieronder in het. Ik heb lang gezocht en meerdere virtuele assistenten uitgeprobeer waar ik . Omdat we groeien zoeken we een ervaren Virtueel Assistent met affiniteit met de organisatie en administratie van trainingen.

Besteed de rotklussen lekker uit: agendabeheer, correspondentie en administratie. Je eigen Virtuele Assistent staat nu klaar. Het idee om als virtueel assistent vanuit huis te werken, je eigen tijd indelen en werken voor diverse opdrachtgevers trekt menigeen aan.

Jouw Virtuele Assistent biedt ondernemers virtuele ondersteuning op persoonlijk- en zakelijk vlak, zodat jij jezelf kunt focussen op jouw core-business! Reageer nu op de opdracht Virtueel Assistent gevraagd en vind vandaag nog een nieuwe freelance opdracht in uw vakgebied. Of een virtueel assistent over het internet.

Consulenten voor telefonische paranormale lijn gezocht! Virtueel assistent Mirjam Polman is locatieonafhankelijk. Ik heb mijn eigen bedrijfsplan van fotograaf erbij gezocht, aangepast en verder .

Ben jij op zoek naar een virtueel assistent? Word jij ook geleefd door de “waan van de dag”? Liggen er bergen met werkzaamheden op je . Virtuele assistent checklist Virtuele assistant Wat krijg ik in ruil Zelfstandig secretaresse Referenties Virtuele assistent contact.

Een Virtual Assistent, een ondersteuner op afstan werkt samen met andere ondernemers. Soms is dat vanuit huis, soms een kantoorruimte of . Alles wat je moet weten om aan de slag te gaan met een Virtual Assistant. Petra van de Academie voor Virtueel Assistenten biedt naast online cursussen. Nederlandstalige site lees (ik heb niet uitgebreid gezocht). Alles over het beroep Virtueel Assistent en alle mkb en zzp bedrijven met dit beroep.

Bijna vier ik mijn twee jarig bestaan als Virtuele Assistent. Ik wordt nog altijd gevraag “Wat is een virtuele assistent? Virtueel Assistent of freelance secretaresse gezocht? Freelance opdrachten en projecten voor virtuele assistent van bedrijven en particulieren voor zelfstandige ondernemers.

Plaats vrijblijvend als freelancer of . Een (virtuele) assistent die daar meer ervaring mee heeft en het dus waarschijnlijk in de helft van de tijd kan.