By   June 4, 2015

Deze keer weer eens een recept van Sonja Bakker geprobeerd. Schuif de springvorm in de oven en bak de tortillataart ongeveer minuten . Wie mijn tortillataart nog niet kent: geloof me, deze Sonja-topper zou je echt eens.

To see more from Sonja Bakker on Facebook, or create an account. This Pin was discovered by Juf Marije. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Deze pin is ontdekt door Quinten Van.

Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Deze pin is ontdekt door Manon Hesseling. Dat kan, lekker en gemakkelijk, met het nieuwe kookboek van Sonja Bakker en Lidl. Het uitgeschreven recept van de gevulde tortilla met kip en groenten vind je . De ‘SAS’-recepten op mijn blog, moet je met een knipoog lezen.

Ik heb geen schijt aan Sonja Bakker, ik vind haar recepten juist lekker . SAS (Schijt Aan Sonja) Tortillataart. Op mijn blog en op mijn Instagram account account zie je vaker ‘SAS’ recepten voorbij komen.