By   May 11, 2016

Of ben je op zoek naar de ervaringen en succesverhalen van anderen? Praat mee op het Straight away forum. Deel jan 2015Cambridge 5- we gaan ervoor!

Straight awayokt 2012Het cambridge 5dieet. Het is een dieet waarbij je voornamelijk maaltijdvervangers gebruikt. Hier wordt er gelukkig niet alleen op . In mijn tweede week heb ik de avondmaaltijden van het straight away dieet gevolgd persoonlijk vond ik deze niet lekker.

Mijn ervaring met Straight Away is zeer positief! Ik had in het begin best vaak honger maar ik . Na weken straight away te hebben gebruikt is mijn doel bereikt. Het dieet is niet moeilijk en absoluut geen gevoel van honger. Home Forum Gezondheid Cambridge dieet is dat wat. Ik heb zelf straight away gedaan vorig jaar.

Is net zoiets als cambridge maar dan . Het dieet bestaat uit drie totaal voedingsproducten, in alle producten van Straight away zitten alle dagelijks benodigde voeding en bouwstoffen die het lichaam . Na de WW, EGA, Sonja Bakker en Camebdridge ga ik nu aan het Straight Away dieet.