By   October 29, 2014

Hoe kan ik de overeenkomst met Basic-Fit binnen die bedenktijd ontbinden? Vanaf welke leeftijd kan ik bij Basic-Fit zelfstandig inschrijven? Download de gratis opzegbrief of gebruik de online opzegservice met opzeggarantie!

Stel je Basic Fit opzegbrief meteen gratis op. Klik hier om Basic Fit online op te zeggen. Basic Fit opzeggen: Opzeggen – Overige – Basic Fit opzegbrief als je een abonnement wilt opzeggen.

Bij deze wil ik mijn beklag doen over Basic Fit.

Het abonnement van mijn vrouw liep tot oktober 201 ruim van te voren hebben wij gevraagd . Sportschool abbo opzeggen – ongeldige alg. Beste,Ik ben goed en wel maand lid geweest van Basic-Fit en heb keurig een aangetekende brief verstuurd met mijn opzegging. Ik heb vorige maan op juli, mijn abonnement opgezegd bij basic-fit.

Bij de balie van de sportschool werd ik weggestuurd met dat ik een . Hierbij wil ik een klacht melden over Basic Fit : Ik heb een brief gestuurd om mij abonnement tijdelijk stop te zetten ivm medische redenen.