By   April 21, 2011

Hebben jullie een idee hoeveel (gegaarde) spareribs je ongeveer per persoon moet rekenen? We eten er ook nog zelfgemaakte friet en . Spareribsokt 2013BBQ, hoeveel vlees per persoon?

Hoeveel spareribs per persoon Archieven – Uit Pauline’s Keukenuitpaulineskeuken. Stiekem was ik ook lange tijd geen fan van spareribs. Ja, een kilo per persoon, waarvan bot ishoeveel vlees per persoon?

Spareribs, welk vlees is dat eigenlijk.

Tja, en hoeveel spareribs kluift een Nederlander af? Reken per persoon op gemiddeld twee bevleesde ribbetjes, zoals dat in slagerstermen . Hoeveel gram rekenen jullie per persoon als je spare-ribs maakt? Hoe doen jullie dat als jullie wat mensen te eten krijgen? Voor een verjaardagsfeestje wil ik spareribs bereiden op de BB. Ik vraag mij af hoeveel ik in huis moet halen voor in totaal volwassen en 7 . Hebben jullie enig idee hoeveel ik mag eten?

Spareribs zijn iig niet vet en per botje heb je maar weinig vlees. Reken ongeveer een halve kilo spareribs per persoon.

Eet je het met of meer personen, dan adviseer ik de dubbele hoeveelheid marinade klaar te maken.