By   July 29, 2014

De Rapley methode betekent vast voedsel geven aan je baby vanaf zes. Het boek van Gill Rapley heet Baby Led Weaning en is helaas . De beste boeken en blogs op een rij!

Misschien lijkt het je wel wat om je kindje direct te leren . Dit heet eten volgens de zogenaamde Rapley methode. Het boek leest makkelijk en bevat veel nuttige informatie. Het zorgde er ook voor dat ik zelfverzekerd kon beginnen met de rapley methode toen mijn zoontje .

Vandaag is het weer tijd voor een artikel van Kiéén van de vaste gastbloggers van Blij Zonder Suiker. Deze week gaat het over de Rapley-methode en het . Rapley-methode is voeding eten vanuit de hand. Baby kan zelf onderzoeken wat hij met het eten doet. Ook kan je baby zo zelf aangeven hoe en hoeveel hij eet. Ik had het boek over de Rapley methode aangeschaft uit interesse, maar die slingerde nog ongelezen in mijn huis.

De Rapley methode helpt je kind spelenderwijs eten ontdekken als het daar. Allereerst kun je het boek Baby-led Weaning van Gill Rapley en . Alle informatie die ik in dit stuk vertel haal ik uit zijn boek.

Als je geïnteresseerd bent in de Kleintjesmethode raad ik je aan het boek ‘Eten voor . Het werd tijd dat de rapley methode een eigen topic kreeg. In Nederland heeft Stefan Kleintjes er een duidelijk boek over geschreven.