By   January 13, 2012

Het paleo dieet, of oer dieet, is een dieet dat de eetgewoontes van oermensen propageert. Met dit dieet schrap je bewerkte voeding en val je op een gezonde . Denk twee keer na voordat je als oermens gaat eten.

In deze blog leer je de waarheid en kritiek over het . Ik ben een voorstander van Paleo, maar niet zozeer van het Paleo Dieet. Ontdek de kritiek, nadelen en ervaringen + verbeteringen van dit . Mijn Paleo Dieet Ervaringen: een nieuwe start op mijn 41ste!

Ik vind het leuk en belangrijk om mijn Paleo Dieet ervaringen op een eerlijke manier met anderen te delen. Ik probeerde het Paleo dieet uit en deel mijn ervaring met jou! Lees wat het resultaat van weken Paleo was. Mijn paleo dieet ervaringen én het effect van het paleo dieet.

Alles wat je wil weten over het paleo dieet, mijn . Voorkom veel komende valkuilen en blijf op koers door gelijk op de juiste manier te beginnen. Hier vindt je alles wat je moet weten over het paleo dieet en wat . Dit bericht is uit 20toen er nog bijna geen Nederlandse succesverhalen waren over het Paleo dieet. Inmiddels krijgen we wekelijks nieuwe verhalen binnen .

Stop: Begin niet aan Het Paleo Dieet voordat je de review en gebruikers ervaringen leest op deze pagina. Klik verder om je goed te laten informeren. Het Paleo Dieet is van oorsprong een Amerikaans Dieet dat is ontwikkeld door prof. Het Paleodieet is het dieet dat het meest overeenkomt .