By   September 9, 2015

Basic-Fit pas: toegangspas voor een Basic-Fit vestiging. Bij de ingang van elke Basic-Fit club staat een kiosk waar je met je pas of je lidnummer en. Hierna kan je opzeggen met een opzegtermijn van een maand. Spring naar Opzegging of wijziging (9) – Opzegging of wijziging. Als ik ga verhuizen, hoe kan ik mijn adres dan wijzigen?

In de Algemene Voorwaarden geeft Basic-Fit aan dat opzegging schriftelijk dient te . Stel je Basic Fit opzegbrief meteen gratis op.

Je moet bij basic fit je opzegging maanden van te voren doen en aangetekend anders krijg je een stilzwijgende verlenging van nog een jaar. Sportschool abbo opzeggen – ongeldige alg. Stopzetten lidmaatschap Basic-Fitberichtenokt 2009Meer resultaten van radar.

Ik ben nu bijna twee jaar lid van de basic fit, ik wou dat ik er nooit aan begonnen was. In februari was ik al een jaar li en raakte ik mijn baan . Basic Fit opzeggen: Opzeggen – Overige – Basic Fit opzegbrief als je een abonnement. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet.

Ik had per maart 20een familieabonnement bij HealthCity WFC. Een aantal maanden later is HealthCity veranderd in Basic-Fit WFC.

Ik heb gister ingeschreven bij basic fit en heb daar spijt van en wil graag opzeggen. Ik heb tot nu toe alleen €inschrijfgeld betaald. Mijn moeder had ook problemen met het opzeggen bij basic fit en zij zei dat ze het via een site . Ik kom er niet uit, heeft basic fit gelijk en heb ik een jaar contract die ik niet.

Na de verlenging van het abonnement kunt u na een opzegtermijn . Ik sport al lange tijd bij Basicfit en onlangs kreeg ik een brief dat ik 192. Wet van Dam artikelen toegepast op de casus). Volgens je contract moet je eerst jaar lid zijn bij Basic Fit. Basic Fit zal per e-mail jou de opzegging bevestigen, het is dus noodzakelijk dat . Hierbij wil ik een klacht melden over Basic Fit : Ik ben per augustus 2014. Met een opzegtermijn van dagen is jouw einddatum 26-9-2016.

Het flex-abonnement van Basic Fit kost inclusief groepslessen per. Basic Fit heeft met jaar stilzwijgend verlengd. Ik heb hierop gereageerd dat volgens de wet van dam een opzegtermijn geldt van maand. Kunnen ze mij eigenlijk het leven zuur maken met facturen en dergelijke ivm opzegging bij Basic-Fit? Bekende clubs als Basic Fit en Fit for Free bieden deze mogelijkheid niet.

Je hebt wel een opzegtermijn van één maand.