By   October 3, 2016

Spring naar Opzegging of wijziging (9) – Opzegging of wijziging. Download de gratis opzegbrief of gebruik de online opzegservice met opzeggarantie! Stel je Basic Fit opzegbrief meteen gratis op.

Klik hier om Basic Fit online op te zeggen. Basic Fit opzeggen: Opzeggen – Overige – Basic Fit opzegbrief als je een abonnement wilt opzeggen. Bij deze wil ik mijn beklag doen over Basic Fit. Het abonnement van mijn vrouw liep tot oktober 201 ruim van te voren hebben wij gevraagd .

Beste,Ik ben goed en wel maand lid geweest van Basic-Fit en heb keurig een aangetekende brief verstuurd met mijn opzegging. Ik vraag me dus af of er meer mensen zijn die ervaring hebben hier met opzeggen van basic-fit, aangezien ik er geen vertrouwen in heb als ik . Zeg nu snel en eenvoudig je abonnement van Basic fit op. Maak binnen één minuut je opzegbrief en zeg je Basic fit abonnement . Er zijn 14klachten gemeld over Basic Fit op Klacht.

Meld nu uw klacht over Basic Fit en wij helpen met oplossen!