By   October 28, 2015

Lid worden en betalen (25); Opzegging of wijziging (9); Faciliteiten (14); Algemene. Heb ik een bedenktijd bij het aangaan van een (online) lidmaatschap? Download de gratis opzegbrief of gebruik de online opzegservice met opzeggarantie!

Stel je Basic Fit opzegbrief meteen gratis op. Klik hier om Basic Fit online op te zeggen. Kunt u uw Basic Fit lidmaatschap online opzeggen? In dit artikel wordt precies uitgelegd waarmee u rekening dient te houden bij het opzeggen . Basic Fit opzeggen: Opzeggen – Overige – Basic Fit opzegbrief als je een abonnement wilt opzeggen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. Bij deze wil ik mijn beklag doen over Basic Fit. Het abonnement van mijn vrouw liep tot oktober 201 ruim van te voren hebben wij gevraagd . Zeg nu snel en eenvoudig je abonnement van Basic fit op.

Maak binnen één minuut je opzegbrief en zeg je Basic fit abonnement . Beste,Ik ben goed en wel maand lid geweest van Basic-Fit en heb keurig een aangetekende brief verstuurd met mijn opzegging.