By   March 23, 2012

Heerlijke smaakvolle recepten en toch zijn de gezond. Het Newfysic-dieet begint met een korte detox. De eerste uur van dit dieet eet je namelijk alleen appels en drink je daarnaast ook maal .

Het volhouden van het dieet gaat mij nog steeds goed af. De recepten van NewFysic die ik ‘s avonds maak zijn super lekker. PHF supplementen en NewFysic MultiV a vezelrijke.

Tussendoor: stuk fruit van de boodschappenlijst.

Lees alles over het dieet waar Maxima mee is afgevallen. De recepten die NewFysic adviseert hebben een koolhydraatarme basis en bevatten geen suiker. Home Dieet en Afvallen Maxima Dieet, Afvallen met Aminozuur. NewFysic werkt met een persoonlijk voedingsplan met daarnaast . NewFysic helpt mensen op een verantwoorde en gezonde manier af te vallen. Het is geen dieet, maar een levensstijl en ik voel mij er super bij!

De inhoud van de tussendoortjes en het beleg dat op mijn lunch mag, haal ik van de boodschappenlijst. Schreef ik vorige week nog doodleuk dat het dieet een levensstijl was.