By   October 18, 2013

Na verandert alles… nou eigenlijk al na je 40ste. De Dieetfase duurt dagen en heeft als basis een dagelijkse dosis Carnitrin; een vloeistof die. Heb je vragen over momentum, of wil ervaringen uitwisselen?

Ik gebruik het volgende HCG Product: Momentum Meer over. Met het dagen dieet waar ik in mei mee begon was ik van 8gekomen. Ervaringen met Momentum – Bio-HCG-kuur.

Hieronder kunt u verschillende reacties en opmerkingen lezen van mensen die Momentum hebben gevolgd.

Ervaringen van clienten van OrthoUniek. Het is goed vol te houden en op de site van mijn momentum staan genoeg lekkere. Ervaringen van blije mensen met het Momentum afslankprogramma bij Kerstin Willems.

Ik ben in januari gestart met het momentum dieet. Wil je afvallen dan heb ik wel een goede tip voor iedereen. Ben nu weken bezig met een Momentum dieet en ben . In de periode daarna vul je het dieet langzaam aan en leer je wat een gezond voedingspatroon inhoudt. Momentum is opgebouwd in overzichtelijke fasen: . Met Momentum verlies je in dagen tot procent aan lichaamsgewicht terwijl je .

Hallo, Om maar meteen met de deur in huis te vallen: heeft iemand hier ervaring met afvallen met Momentum?