By   May 4, 2012

Spring naar Opzegging of wijziging (9) – Opzegging of wijziging. Stel je Basic Fit opzegbrief meteen gratis op. Klik hier om Basic Fit online op te zeggen.

Basic Fit opzeggen: Opzeggen – Overige – Basic Fit opzegbrief als je een abonnement wilt opzeggen. Je moet bij basic fit je opzegging maanden van te voren doen en. Als het Lid zijn lidmaatschap niet één kalendermaand voor de . Stopzetten lidmaatschap Basic-Fitberichtenmaart 2010Meer resultaten van radar.

Beste,Ik ben goed en wel maand lid geweest van Basic-Fit en heb keurig een aangetekende brief verstuurd met mijn opzegging. Mijn moeder had ook problemen met het opzeggen bij basic fit en zij zei. Bij het voortijdig beëindigen van het lidmaatschap is Basic-Fit . Zeg nu snel en eenvoudig je abonnement van Basic fit op.

Maak binnen één minuut je opzegbrief en zeg je Basic fit abonnement . Ik kom er niet uit, heeft basic fit gelijk en heb ik een jaar contract die ik niet kan afzeggen? Of had mijn schriftelijke opzegging in november 20gewoon. Het eerste jaar van een lidmaatschap moet je altijd vol maken, in dit .