By   April 20, 2011

Ik kreeg laatst pakjes brie van een vriendin van mij en ik wilde ze invriezen maar heb het niet gedaan. Ik was bang dat het toch wel een smaak verlies zou . Bananen kan je zonder schil zonder problemen invriezen.

Bewaar je kazen als Brie en Camembert in de vriezer zorg er dan voor dat je ze . Ben je er op tijd bij, dan kun je ze weer gewoon invriezen. Brie, camembert, kortom, zachte kazen zijn maanden houdbaar in de vriezer. Veel soorten kaas kun je uitstekend invriezen.

Ik had laatst een groot stuk brie van de markt gehaal maar na een week in de koelkast stonk en smaakte hij naar overrijpe broccoli. Mijn schoonmoeder koopt altijd een heel groot rond stuk brie bij de Makro, dat snijdt ze in kleinere stukken en . Avocado’s kan je geprakt of gemalen gewoon invriezen. Hallo, Mijn moeder vertelde me dat ze een stuk kaas van ongeveer een halve kilo invriest (-graden C), het enkele maanden later ontdooit en dat de kwaliteit . Kan je kaas nou wel invriezen of niet?

Op onze nieuwe koelkast staat bij het vriesgedeelte een symbooltje van kaas, dus dan zou je zeggen . Gefermenteerde kaassoorten (brie, camembert).