By   June 24, 2015

Bekijk nu welke abonnement het best bij jou past! Kies uit Basic-Fit Easy, Smart of Flex. Vanaf welke leeftijd kan ik bij Basic-Fit zelfstandig inschrijven?

Bij Basic-Fit kun je nu zélf bepalen hoe jij je abonnement wilt hebben. Betaal je graag in keer voor het hele jaar, of doe je dat liever maandelijks? Basic-Fit vestiging: de fysieke locatie waar Basic-Fit wordt aangeboden, inclusief de. Bedrijfsfitness: deelname aan Basic-Fit tegen een met de werkgever .

Dien hier je klacht in en klachtenkompas vraagt om antwoord bij Basic-Fit. Beëindiging abonnement Basic-fit onduidelijke nota, klantenservice bied geen . Basic Fit verhoogt daarmee de contributie incl administratie kosten met. Toen ik afgelopen najaar een abonnement bij Basic Fit nam was ik . Ik heb in maart 20per post een brief gestuurd naar Basic-Fit dat ik mijn abonnement bij hun per 01-05-20wilde opzeggen. Stel je Basic Fit opzegbrief meteen gratis op. Klik hier om Basic Fit online op te zeggen.

Wanneer kan ik mijn abonnement bij Basic Fit opzeggen? Een eerste voordeel van het sporten bij Basic Fit is natuurlijk de prijs.

Ze hebben verschillende abonnementsvormen waarbij de goedkoopste . Het flex-abonnement van Basic Fit kost inclusief groepslessen per maand € 298. Zonder groepslessen betaal je € per maand minder. Er zijn 14klachten gemeld over Basic Fit op Klacht. Met één abonnement kan het hele gezin sporten.

Ook kan standaard gebruik worden gemaakt van alle Basic-Fit sportscholen in Nederland. Bij deze wil ik mijn beklag doen over Basic Fit. Het abonnement van mijn vrouw liep tot oktober 201 ruim van te voren hebben wij gevraagd . Beste,Ik ben goed en wel maand lid geweest van Basic-Fit en heb. Abonnementsvormaandelijks geldt alleen voor een maandelijkse . Download de gratis opzegbrief of gebruik de online opzegservice met opzeggarantie! Ik kom er niet uit, heeft basic fit gelijk en heb ik een jaar contract die ik.

Ik ben met spoed opzoek naar een basic fit abonnement die nog maanden mee kan laat. Abonnement basic fit onbeperkt sporten, geldig tot met 01-11-2017. Ik heb vorige maan op juli, mijn abonnement opgezegd bij basic-fit.

Bij de balie van de sportschool werd ik weggestuurd met dat ik een . Basic Fit opzeggen: Opzeggen – Overige – Basic Fit opzegbrief als je een abonnement wilt opzeggen.