By   October 2, 2013

Het is precies twee uur en minuten geleden dat je voor het laatst gegeten hebt. Dat doe je altij onbewust misschien zelfs. Waarom krijg je van je lichaam een seintje dat je weer iets moet eten?

Een constant hongergevoel is heel vervelend. In dit artikel geef ik je de redenen waarom jij constant honger hebt. Wat ik ook eet; ik heb altijd honger!

Ik probeer naar mijn lichaam te luisteren, te eten wanneer ik echt honger heb, maar mijn lichaam zegt de . Femke heeft de laatste dagen constant honger (of trek, zo je wil). Heeft ze net twee boterhammen gegeten, begint haar maag na een half uur . Het kan verschillende redenen hebben waarom je altijd honger hebt of honger blijft houden nadat je hebt gegeten. Je bent niet dik omdat je lui bent, je hebt constant honger omdat je hormonen je dat vertellen, het heeft niets, maar dan ook niets met wilskracht . Ik heb de laatste tijd heel vaak ontzettende honger, tenminste dat gevoel geeft mijn maag mij.

Zo’n rommelend en kramperig gevoel, als ik dan . Ben je de hele dag aan het vechten tegen je hongergevoel en lijkt niets te helpen? Lees dan verder want dit artikel is speciaal voor jou .