By   October 19, 2011

Ik krijg veel leuke vragen over mijn smoothies en shakes. Een vers gemaakt sapje of smoothie drinken we het liefst meteen op, maar soms is het fijn als hij ‘s. En hoe lang kan je ze eigenlijk bewaren?

Het hangt af van verschillende factoren hoelang je smoothie daadwerkelijk goed blijft. Voor het maken van een groene smoothie kan je elke blender die op de markt is gebruiken. Hoe lang kan ik een groene smoothie bewaren?

Als je de smaak van groentesappen niet kan verdragen, probeer dan.

Zelf groene smoothies maken 2: Kan ik alle groente gebruiken voor het. Zelf groene smoothies maken 8: Hoe lang kan ik een groene smoothie bewaren? Ik heb aan het einde van de middag een fruitsmoothie gemaakt van appel, banaan, kiwi, sinaasappel en.

Spring naar Hoe Lang Kun Je Groene Smoothies Bewaren ? Natuurlijk kan je het restant van die lekkere smoothie in de koelkast bewaren, maar wat je ook kan doen is het invriezen. Een smoothie smaakt op zijn best als u hem direct na het maken opdrinkt. Bewaren in de koelkast kan ook voor een dag.