By   September 29, 2015

Wetenschappelijk onderzoek leert dat mensen slecht zijn in het ontdekken van slechte adem bij zichzelf. Hoe kan ik de kwaliteit van mijn adem het beste testen? Dit is een integer en nauwkeurig hulpmiddel om voor jezelf in kaart te brengen in hoeverre je adem stinkt of niet.

Weet je zeker dat je adem wel zo slecht is? Een van de problemen van het hebben van een slechte adem is dat je jezelf niet goed ruikt. Je weet dus niet of en wanneer je adem niet fris is.

Als je denkt dat je een slechte adem hebt (bijvoorbeeld door een vieze en mondwater gebruikt) terwijl je eigenlijk nog uit je mond stinkt?

Er zijn vragen gesteld over hoe je een slechte adem kunt voorkomen maar hoe weet je of je slechte adem hebt. Ik mijn werk praat ik veel met mensen en . Hoe weet ik zelf wanneer ik uit mijn mond stink? Je denkt mijn adem stinkt, maar weet je het wel zeker? In dit artikel gaan we dieper in op deze vraag. Soms, dan ben je gewoon benieuwd of je al dan niet uit je bek stinkt.

Weet ik veel, in een plastic zakje blazen oid? Lees hier de oorzaak van een stinkende adem. Vorige week had ik met een vriendin afgesproken en ik weet niet hoe we op het onderwerp .

Toch bestaan er een aantal manieren om zelf te weten te komen of je een stinkende adem hebt of niet. Stap 1Lik aan je pols, wacht ongevee.